restaurang Södermalm Stockholm

Våra menyer

À la Carte

Förrätter

  • 75:-
    Vitlöksbröd

    med italiensk tomatröra

  • 179:-
    Sniglar

    gratinerade med vitlökssmör

  • 210:-
    Sill & strömmingstallrik

    med kokt potatis, kumminknäcke och Västerbottenost

  • 195:-
    Toast Skagen

    med sikrom

  • 175:-
    Gubbröra

    på kavring

  • 175:-
    Ost & Charktallrik
  • 169:-
    Klassisk Gravlaxtoast

    med hovmästarsås

Varmrätter

  • 295:-
    Mustig Hjortgryta

    med skogssvamp och potatismos

  • 285:-
    Rödvinsbräserad Oxkind

    med blomkål- och palsternackspuré

  • 249:-
    Klassisk Schnitzel

    med tartarsås. pommes frites, citron och kapris

  • 315:-
    Ugnstekt Fläsklägg

    med surkål och knödel

  • 295:-
    Skomakarlåda

    (utskuren biff, bacon, gräslök, rödvinssås och potatismos)

  • 275:-
    Gödkalvlever Anglais

    med bacon, kapris, rödvinssky och kokt potatis

  • 225:-
    6 st Nürnberger Bratwürstel

    med surkål och bröd

  • 245:-
    Pannbiffar

    med gräddsås, saltgurka, rårörda lingon och potatismos

  • 310:-
    Saffransdoftande Fisk- och skaldjursgryta

    med örtaioli och vitlöksbröd

  • 315:-
    Röding

    med sandefjordsås, forellrom, syrlig sallad och dillslungad potatis

  • 235:-
    Panerad Edamer

    med tartarsås, picklad rödkål och stekt potatis

Efterrätter

  • 80:-
    Två bitar Östgötakällarens chokladtryffel
  • 110:-
    Apfelstrudel

    med vaniljglass och grädde (Obs! innehåller nötter)

  • 110:-
    Crème Brûlée
  • 125:-
    Friterad Camembert

    med hjortronsylt och friterad persilja

  • 189:-
    Kaffe-combo

    kaffe, cognac 3cl och tryffel

Extra tillbehör

  • 40:-
    Bearnaise
  • 65:-
    Mixed sallad
  • 65:-
    Pommes med aioli
  • 65:-
    Tysk potatissallad
Restaurang på Södermalm Östgötakällaren

Öppettider

  1. måndag - torsdag
  2. fredag
  3. lördag
  4. söndag