Våra menyer
À la Carte
Förrätter
-
75:-
Vitlöksbröd
med italiensk tomatröra
-
179:-
Sniglar
gratinerade med vitlökssmör
-
210:-
Sill & strömmingstallrik
med kokt potatis, kumminknäcke och Västerbottenost
-
195:-
Toast Skagen
med sikrom
-
175:-
Gubbröra
på kavring
-
175:-
Ost & Charktallrik
-
169:-
Klassisk Gravlaxtoast
med hovmästarsås
Varmrätter
-
295:-
Mustig Hjortgryta
med skogssvamp och potatismos
-
285:-
Rödvinsbräserad Oxkind
med blomkål- och palsternackspuré
-
249:-
Klassisk Schnitzel
med tartarsås. pommes frites, citron och kapris
-
315:-
Ugnstekt Fläsklägg
med surkål och knödel
-
295:-
Skomakarlåda
(utskuren biff, bacon, gräslök, rödvinssås och potatismos)
-
275:-
Gödkalvlever Anglais
med bacon, kapris, rödvinssky och kokt potatis
-
225:-
6 st Nürnberger Bratwürstel
med surkål och bröd
-
245:-
Pannbiffar
med gräddsås, saltgurka, rårörda lingon och potatismos
-
310:-
Saffransdoftande Fisk- och skaldjursgryta
med örtaioli och vitlöksbröd
-
315:-
Röding
med sandefjordsås, forellrom, syrlig sallad och dillslungad potatis
-
235:-
Panerad Edamer
med tartarsås, picklad rödkål och stekt potatis
Efterrätter
-
80:-
Två bitar Östgötakällarens chokladtryffel
-
110:-
Apfelstrudel
med vaniljglass och grädde (Obs! innehåller nötter)
-
110:-
Crème Brûlée
-
125:-
Friterad Camembert
med hjortronsylt och friterad persilja
-
189:-
Kaffe-combo
kaffe, cognac 3cl och tryffel
Extra tillbehör
-
40:-
Bearnaise
-
65:-
Mixed sallad
-
65:-
Pommes med aioli
-
65:-
Tysk potatissallad
Öppettider
- måndag - torsdag
- fredag
- lördag
- söndag