Skriv ut

Á LA CARTE

FÖRRÄTTER

Vitlöksbröd med italiensk tomatröra. 65:-
Sniglar gratinerade med vitlökssmör. 119:-
Sill & strömmingstallrik med kokt potatis, kumminknäcke och västerbotten. 145:-
Toast Skagen med sikrom. 130:-
Gräddkokta Kantareller på toast med rökt sidfläsk. 155:-
Gubbröra på kavring. 120:-
Ost & Charktallrik. 145:-

VARMRÄTTER

Krämig Potatis- och purjolökssoppa med västerbottenpaj. 155:-
Ungersk Gulaschsoppa med bröd. 149:-
Mustig Hjortgryta med kantareller, svartvinbärsgelé och potatismos. 229:-
Rödvinsbräserad Oxkind med blomkål- och palsternackspuré. 229:-
Wienerschnitzel på klassiskt vis med tartarsås. pommes frites, citron och kapris. 195:-
Ugnstekt Fläsklägg med surkål och knödel. 249:-
Skomakarlåda (utskuren biff, bacon, gräslök, rödvinssås och potatismos). 220:-
Gödkalvlever Anglais med bacon, kapris, rödvinssky och kokt potatis. 199:-
6 st Nürnberger Bratwürstel med surkål och bröd. 159:-
Små Pannbiffar med gräddsås, saltgurka, rårörda lingon och potatismos. 159:-
Saffransdoftande Fisk- och skaldjursgryta med örtaioli och vitlöksbröd. 235:-
Halstrad Regnbågsfilé med rostade rödbetor, kantarellsmör och kokt potatis. 219:-
Panerad Edamer med tartarsås, picklad rödkål och stekt potatis. 155:-

Extra tillbehör

Bearnaise.  25:-
Mixed sallad.  45:-
Pommes med aioli.  55:-
Tysk potatissallad.  55:-

EFTERRÄTTER

Två bitar av Östgötakällarens chokladtryffel.  55:-
Apfelstrudel med vaniljglass och grädde (Obs! innehåller nötter).  75:-
Crème Brûlée.  80:-
Blåbärspaj med vaniljsås.  90:-
Friterad Camembert med hjortronsylt och friterad persilja.  115:-
Kaffe-combo; kaffe, avec 3cl och tryffel.  125:-